Depășire navigare

Buletin investițional pentru Galați

UPDATE: În ședința de Consiliu Local din 10 februarie 2022, consilierii locali PACT pentru Galați au susținut acest proiect sub forma unui amendament la bugetul Municipiului Galați pe 2022.

Am introdus în Consiliul Local propunerea de a include în bugetul Municipiului Galați pe anul 2022 redactarea și trimiterea către ambasade, camere de comerț și companii străine a unui buletin investițional al Galațiului. 

Data inițierii

Am susținut proiectul sub formă de amendament depus la Registratura Generală a Municipiului Galați pe 8 februarie 2022, având numărul de înregistrare 26325.


Statusul proiectului

Amendamentul a fost supus la vot și respins de Primarul Pucheanu și de majoritatea PSD din Consiliul Local al Municipiului Galați.

Pașii următori: introducerea unui proiect de hotărâre de Consiliu Local de sine stătător, presiune publică, implementarea proiectului în anul 2024, după obținerea majorității în Consiliul Local al Municipiului Galați. 


Descrierea proiectului

Investitorii străini vor fi atrași spre a crea locuri de muncă și oportunități de afaceri în municipiul Galați dacă sunt informați în legătură cu potențialul aflat aici. De aceea, propunem crearea și distribuirea unui buletin investițional gălățean către ambasade și organizații internaționale pentru a promova Galațiul, astfel încât cetățenii să se bucure de prosperitate economică.


Textul integral al amendamentului poate fi consultat aici.

Continuare

Restul articolului