Depășire navigare

Echipa lui Doru CĂSTĂIAN pentru Consiliul Local , Primăria Galați și Consiliul Județean

Echipa lui Doru CĂSTĂIAN pentru Consiliul Local , Primăria Galați și Consiliul Județean

Andrei Velea
Andrei Velea
Inginer software, scriitor, activist civic, om politic. Andrei este cel mai activ voluntar și susținător al mișcărilor de protest anti-corupție din Galați. Este binecunoscut ca autor de proză, poezie și teatru și s-a alăturat PACT pentru Galați deoarece este platforma civică și politică veritabilă a gălățenilor. Andrei a candidat pentru Primăria Galați și a obținut peste 3.500 de voturi și este în prezent membru al Gremiului PACT pentru Galați. https://andreivelea.ro/
Gregor Alexandru Teodorescu
Gregor Alexandru Teodorescu
Economist. Absolvent al Universității A.I. Cuza din Iași. Consilier local din 2022. Gregor este Președintele PACT pentru Galați. Practician în management cu expertiză în arhitectură organizațională și procese decizionale. Peste 17 ani de experiență în antreprenoriat economic, social și politic. A lucrat pe proiectarea proceselor interne în cadrul companiilor proprii și în companii din sectorul industrial. Experiență în dezvoltare imobiliară și reprezentarea unor investitori importanți. A contribuit la creșterea AIESEC, cea mai mare organizație studențească din lume și a fondat și este membru al mai multor organizații importante precum ROTARACT, Rotary sau Junior Chamber International.
Alexandru Mircea Nicolau
Alexandru Mircea Nicolau
Medic stomatolog, specialist în ortodonție, Doctor în Științe Medicale și absolvent al mai multor cursuri la Universitatea din New York. Andu este membru PACT pentru Galați încă de la început. S-a alăturat datorită independenței de interesele partidelor mari, de la București, orientării de dreapta și luptei pe care PACT pentru Galați o duce pentru orașul nostru precum și pentru calitatea omenească și profesională a echipei. Alexandru Nicolau este medic stomatolog și ortodont și conduce clinica Smile Academy. https://www.smileacademy.ro/
Yolaine Garambois
Yolaine Garambois
Inginer. Absolventă a Ecole Centrale Paris, Master în Știința Materialelor. Inginer în siderurgie, implicată în proiecte internaționale, în cadrul unor combinate siderurgice din Germania și Franța. Din 2017, Yolaine lucrează și trăiește, alături de întreaga ei familie, la Galați. S-a alăturat Departamentului Operațional PACT pentru Galați cu o generozitate și o dedicare extraordinare. Yolaine iubește și cunoaște Galațiul, orașul ei de adopție, demarând proiecte de promovare a sa în Franța natală. Abilitatea de a vorbi trei limbi străine servește în mod special organizației noastre, Yolaine contribuind la efortul PACT pentru Galați de recuperare a ethosului local și de promovare a istoriei locale, inclusiv în afara României. Experiența sa profesională și de viață sunt inestimabile pentru efortul PACT pentru Galați. https://bit.ly/yolainegarambois
Ionel Boboc
Ionel Boboc
Manager de proiect, antreprenor, voluntar, implicat în mișcarea studențească, pasionat de călătorie și activități în aer liber. Bobby a fost implicat ca voluntar încă din studenție în organizația AIESEC, cea mai mare organizație studențească din lume. Este printre primii antreprenori din Galați, project manager cu experiență, lucrează la una dintre cele mai avansate companii din Galați în domeniul IT. Este Director al Departamentului de Politici Publice și se implică în toate proiectele PACT pentru Galați.  
Cezarina Tudor
Cezarina Tudor
Sociolog, jurist. Absolventă a Universității Dunărea de Jos-Departamentul de Sociologie și a Universității Danubius - Facultatea de Științe Juridice. Cezarina este membru al Departamentului de Politici Publice și participă la elaborarea propunerilor PACT pentru Galați pentru dezvoltarea orașului. Fire cerebrală, Cezarina se dedică efortului de a schimba Galațiul în bine, folosind și experiența dobândită ca antreprenor. Este unul dintre fondatorii Junior Chamber Internațional Galați și practică voluntariatul de peste 10 ani.
Laurențiu Bugeac
Laurențiu Bugeac
Avocat al Baroului Galați, specializat pe drept penal și civil. Laurențiu este Directorul Departamentului Juridic al PACT pentru Galați. Este cel care coordonează dosarele în justiție pe care le depunem împotriva abuzurilor instituțiilor publice. De asemenea, administrează documentele constitutive și procedurile juridice interne. Laurențiu își dorește un oraș civilizat, în care să ne creștem copiii și să le construim un viitor.
Sorin Frăsina
Sorin Frăsina
Inginer. Absolvent al Universității Dunărea de Jos - Facultatea de Tehnologia și Chimia Produselor Alimentare. Este un antreprenor cu experiență de peste 25 de ani în termotehnică și climatizare. Sorin este unul dintre membrii fondatori ai PACT pentru Galați și membru al Departamentului de Marketing. S-a hotărât să se implice în comunitatea noastră pentru că este nevoie de alți oameni care să facă un alt tip de politică. Sorin a fost unul dintre consilierii locali PACT pentru Galați în perioada 2021-2022. Sorin este unul dintre primii gălățeni care s-a lansat în afaceri. Este pasionat de fotografie documentară și unul dintre puținii gălățeni care au ajuns pe Himalaya. Filosofia sa artistică este ilustrată cel mai bine de cuvintele lui Robert Capa: "Dacă fotografia ta nu este suficient de bună, înseamnă că nu ești suficient de aproape." https://www.sorinfrasina.com/
Gianina Porojan
Gianina Porojan
Manager. Absolventă a Universității Spiru Haret - master în management organizațional și a resurselor umane și a Facultății de Ecologie și Protecția Mediului - Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. Gianina este membru al Departamentului de Marketing al PACT pentru Galați. Crede în schimbarea pe care fiecare dintre noi o poate genera în comunitate. Abilitățile sale organizatorice sunt esențiale pentru bunul mers al organizației. Este manager al unei școli private de limbi străine, implicată constant în organizații caritabile și ecologist prin formare și convingeri. 
Adrian Ghenea
Adrian Ghenea
Inginer. Absolvent al Universității Dunărea de Jos- Facultatea de Mecanică, Tehnologia constructiilor de mașini. Adrian este un experimentat manager de vânzări,pasionat de istoria României și a Europei.
Marlena Alexandru
Marlena Alexandru
Psihoterapeut Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Iași. Marlena este manager al Centrului de Sănătate Mintală M.A.D.Therapy. Este superviser în servicii sociale și sănătate mintală.  Marlena este o persoană sufletistă ce și-a dedicat viața copiilor cu nevoi speciale. Este membru al departamentului de Politici Publice al PACT pentru Galați și își dorește o administrație publică ce să ofere șanse egale pentru toți cei care doresc să se implice.  
Mihail Chiriac
Mihail Chiriac
Antreprenor. Mihail este un întreprinzător pasionat de ceea ce face și o persoană foarte serioasă și riguroasă. Este atașat de orașul nostru, iubește Galațiul și este convins că mediul de afaceri ar trebui să aibă un rol mult mai important în dezvoltarea comunității. A intrat în afaceri încă din 1994 și, de atunci, gestionează cu succes compania la care este acționar.
Andreea Croitoru
Andreea Croitoru
Medic stomatolog. Absolventă a Universității „Dunărea de Jos” – Facultatea de Medicină și Farmacie și a Universității București – Facultatea de Limbi Străine. Andreea este pasionată de grădinărit și pictură și dorește să contribuie la construirea unui Galați mai curat.
Matei Vlăduț Ajder
Matei Vlăduț Ajder
Actor. Absolvent al Universității „Dunărea de Jos” – Facultatea de Arte și al unui master în regie la Universitatea de Arte Târgu Mureș. Vlad este și antreprenor cultural de succes care crede în potențialul extraordinar al Galațiului.
Anamaria Mihai
Anamaria Mihai
Inginer. Absolventă a Universității Dunărea de Jos - Facultatea de Inginerie Electrică și Electronică, specializarea Telecomunicații și Facultatea de Științe Economice. Anamaria este alături de PACT pentru Galați, la Departamentul de Politici Publice ca o consecință firească a implicării sale în comunitate. Voluntar dedicat pentru comunitatea gălățeană, Anamaria este omul care se implică 100% în ceea ce crede iar lucrul pe care îl cere celorlați este să fie autentici. Nu cere niciodată altora ceea ce ea însăși nu poate oferi. A demarat la Galați un proiect special de graffiti și pictură murală în scările de bloc pentru a înveseli atmosfera acestor spații. A fost consilier local PACT pentru Galați în perioada 2020-2021.
Tudor Șerban
Tudor Șerban
Artist plastic, doctor în arte vizuale, spirit liber și bun organizator. Tudor este membru al departamentului de politici publice. S-a implicat în PACT pentru Galați pentru că îi pasă de orașul nostru și crede că o platformă civică este singurul mod în care putem avea un impact semnificativ. Tudor Șerban este unul dintre cei mai activi artiști plastici gălățeni și membru al Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Galați.
Claudia Oprișan
Claudia Oprișan
Educator. Absolventă a Institutului Montessori din București. Claudia este o persoană sufletistă, care se implică deplin în cauzele în care crede și care iubește copiii. Claudia este Director al Departamentului Operațional și Proiecte al PACT pentru Galați. Foarte implicată în acțiunile de promovare ale organizației, Claudiei îi place să vorbească cu oamenii, să le asculte problemele și să ajute.  Are o răbdare de fier și o imaginație neegalată datorate profesiei de educator pe care o practică de peste 20 de ani. Claudia știe de ce este nevoie pentru ca educația la Galați să fie de top și de aceea ni s-a alăturat.
Constantin Zaharia
Constantin Zaharia
Economist. Absolvent al Universității Dunărea de Jos din Galați – Facultatea de Economie, Constantin a lucrat timp de 37 de ani în domeniul siderurgic. În prezent, este consultant independent. Pasionat de lecturi clasic-liberale, Constantin crede că libertatea individuală duce la dezvoltare.
Adrian Gheorghiu
Adrian Gheorghiu
Inginer automatist, antreprenor, voluntar. Adrian este un antreprenor cu experiență în domeniul automatizărilor, sistemelor de avertizare și instalațiilor și a decis să-și pună la dispoziție experiența dobândită pentru îmbunătățirea condițiilor din Galați. Adrian este absolvent al Facultății de Automatică din cadrul Universității Polithenice București.
Roxana Ioan
Roxana Ioan
Implicată în proiecte de advertising, artistice și de voluntariat. Antreprenor, Specialist în Marketing & PR și CEO în propria agenție de Marketing, muzician și instructor de Yoga. Roxana este una dintre cele active persoane din Galați în domeniul artei, sportului, activismului și voluntariatului. A fost președinte în Clubul Rotaract Galați - Dunărea de Jos, și este mereu interesată de proiecte comunitare și caritabile. Cântă într-o trupă Rock și nu se oprește din a evolua atât pe plan personal cât și profesional. Roxana s-a implicat în PACT pentru Galați pentru oportunitatea de a schimba ceva la comunitatea noastră pentru că își dorește ca și Galațiul să ajungă din urmă alte orașe civilizate. https://bit.ly/roxanaioan
Andreea Costandache
Andreea Costandache
Artist plastic, cadru didactic preuniversitar. Implicarea Andreei a apărut din dorința de a nu mai sta deoparte. Galați-ul este un oraș cu potențial cultural enorm și de aceea, Andreea a hotărât că PACT pentru Galați poate fi soluția. Andreea este membru al Departamentului de Politici Publice. Andreea a absolvit Liceul de Arte Dimitrie Cuclin din Galați și Universitatea Națională de Artă București. S-a întors în orașul natal după 10 ani de viață în București, pentru a urma cariera de artist plastic.
Bogdan Silion
Bogdan Silion
Profesor. Absolvent al Universității A.I. Cuza din Iași, Facultatea de Filosofie. Predă la Liceul Teoretic Emil Racoviță. Redactor la revista de cultură Argo. Bogdan este membru al Gremiului și al Departamentului de Politici Publice al PACT pentru Galați. Contribuie constant la propunerile de program legate de educație și viață culturală. Este și eseist și redactor al celei mai importante reviste de cultură din Galați, Argo. Bogdan este autorul cărților "Mircea Eliade și misterul totalității" și "Rusia și ispita mesianică. Religie și ideologie". Bogdan a înțeles care trebuie să fie rolul intelectualului în viața cetății și a făcut pasul spre implicare. 
Alexandra Stan
Alexandra Stan
Absolventă a Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin” și a Facultății de Sociologie din cadrul Universității Dunărea de Jos. Alexandra a găsit mulți prieteni și oameni ca ea la PACT pentru Galați și a decis să se implice în proiectele și inițiativele locale. Are o afacere în domeniul decorațiunilor artistice.
Daniel Ilie
Daniel Ilie
Programator. Absolvent al Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității Danubius. Daniel are experiență în domeniul recrutării și asistenței juridice. Are ca hobby excursiile în natură și nu se dă înapoi de la cântat la chitară lângă un foc de tabără.
Nela-Alexandra Zlota
Nela-Alexandra Zlota
Medic rezident în medicină dentară. Absolventă a Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Alexandra a investit și într-un alt proiect care îi este drag: un concept inovator ce combină un hotel și servicii de îngrijire pentru animale, lansat cu entuziasm anul trecut în inima orașului Galați.
Emilian Susanu Ene
Emilian Susanu Ene
Avocat. Absolvent al Universității București -Facultatea de Drept, licențiat al Universității Dunărea de Jos. Alumnus al Colegiului Vasile Alecsandri, Emilian s-a mutat la București unde și-a început cariera de avocat. Emilian este membru al Departamentului Juridic al PACT pentru Galați. Profesia sa juridică îl face să cunoască în profunzime legislația administrației publice locale și modul în care mecanismele juridice pot fi puse în slujba cetățeanului. Este pasionat de muzica rock și are ca hobby pictura.  https://bit.ly/emiliansusanu
Renata Fotache
Renata Fotache
Inginer. Absolventă a Universității „Dunărea de Jos” – Facultatea de Arhitectură Navală. În prezent, Renata lucrează ca și consultant informatic și s-a alăturat echipei pentru că vrea să schimbe în bine orașul nostru.  
Daniel Stanciu
Daniel Stanciu
Customer Representative. Întors în România după 17 ani în Belgia, dorind să facă Galațiul „acasă” pentru oamenii de aici, Daniel a fost implicat în politică, ca secretar al secțiunii partidului Defi din Anderlecht. Cu experiență în management logistic, Daniel are și implicare în mediul ONG destinat persoanelor cu dizabilități.
Simona Valentina Andrei
Simona Valentina Andrei
Art Director, coordonator imagine. Absolventă a Universității „Dunărea de Jos” - Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie. Simona este mentor în domeniul fotografiei, ținând cursuri de inițiere pentru tineri.
Valentin Durac
Valentin Durac
Inginer proiectant Absolvent al Facultății de Mecanică, specializarea Tehnologia construcțiilor de mașini. Administrator de rețea de calculatoare, șef serviciu tehnic și informatic la compania de proiectare în siderurgie din Galați. Valentin este un voluntar inimos, care a oferit din timpul său ori de câte ori a apărut o oportunitate. Colecționează tehnică și tehnologie și este membru al Departamentului Operațional și Proiecte al PACT pentru Galați. https://bit.ly/duracvalentin
Aurelia Gheorghe
Aurelia Gheorghe
Farmacist, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Dunărea de Jos. Voluntar inimos, sportiv pasionat și amatoare de drumeții, Aurelia iubește Galațiul și își dorește ca cei care au părăsit orașul să aibă oportunități pentru a se întoarce alături de familie. Aurelia este membru al Departamentului Operațional și Proiecte al PACT pentru Galați.
Rucsanda Dinu
Rucsanda Dinu
Inginer. Absolventă a Universității Politehnice București și cu o licență în psihologie. Rucsanda are o importantă experiență în domeniul materialelor și este formator de competențe profesionale în domeniul construcțiilor.
Ana-Maria Costiuc
Ana-Maria Costiuc
Profesor de științe sociale, pasionată de arte plastice, voluntar implicat. Ana-Maria este unul dintre cei mai implicați profesori din comunitate. Ca specialist în public-speaking, s-a implicat foarte mult în campania electorală. Este membru al departamentului operațional și un exemplu de tenacitate și hotărâre. Ana-Maria este persoana care nu se lasă niciodată. Absolventă a Universității Dunărea de Jos - FIFT, Departamentul de Istorie.  Antrenor pe Public Speaking și formator SIPODDOR. https://bit.ly/Ana-MariaCostiuc
Adrian Ciupercă
Adrian Ciupercă
Economist. Absolvent al Universității "Danubius", Galați -  Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe și Bănci. Adrian este economist în industria siderurgică în Galați, implicat în numeroase acțiuni caritabile destinate comunității gălățene.
Bogdan Manea
Bogdan Manea
Antreprenor. Inginer electronist, absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații București. Cu o bogată experiență de treizeci de ani în administrarea unor companii private și de stat, este asociat și administrator al unei firme de instalații și automatizări deosebit de complexe,precum și de construcții. Bogdan Manea este un spirit atașat valorilor liberale, încă din anii ‘90.
Mircea Holiartoc
Mircea Holiartoc
Dirijor. Absolvent al Universității Naționale de Muzică București. Doctor în muzică al aceleiași universități. Cadru didactic la Facultatea de Muzică din Timișoara, Liceul de Arte Dimitrie Cuclin, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicilogilor din România, colaborator al Teatrului Muzical „Nae Leonard” și dirijor al Operei Brașov.
Anca Magdalena Bondrea
Anca Magdalena Bondrea
Inginer. Absolventă de Politehnică, lucrează,în prezent, ca administrator de contract la o firmă de proiectare. Are experiență de traducător și este pasionată de limba engleză. Crede în puterea transformatoare a respectului autentic pentru ceilalți și pentru propria muncă.
Miruna Cărăușu
Miruna Cărăușu
Artist plastic. Miruna este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și cadru didactic la catedra de pictură a Facultății de Arte Galați. A absolvit Universitatea de Artă București.
Anton Buliga
Anton Buliga
Subinginer. Domnul Buliga se autodefinește ca un om al disciplinei și al dreptății. A lucrat 40 de ani în Șantierul Naval Galați, pornind ca maistru de cazangerie și sudură, devenind subinginer și, după Revoluția din 1989, șef de serviciu administrativ al întregului șantier. Provenind dintr-o familie cu tradiție liberală, tatăl său fiind primar al comunei Drăgănești, domnul Buliga este atașat de aceste valori.
Dragoș Axinte
Dragoș Axinte
Inginer proiectant. Absolvent al Universității „Dunărea de Jos”, Facultatea de Mecanică. Dragoș este implicat în proiecte navale complexe și este încrezător în valorile europene și democratice.
Septimiu Modiga
Septimiu Modiga
Economist. Absolvent al Universității „Dunărea de Jos” - Facultatea de Economie și Administrarea afacerilor - specializat în management.A activat mereu în sfera privată, fiind administrator a două firme în domeniul auto reparații.
Roxana Elisei
Roxana Elisei
Jurist. Absolventă a Universității Danubius,Facultatea de Drept. Roxana este inspector resurse umane, intermediind plasarea forței de muncă în străinătate și parteneriate între companiile din România și cele din Europa. Voluntar în salvarea animalelor abandonate și în alte proiecte umanitare.
Gheorghe Huțanu
Gheorghe Huțanu
Profesor de matematică și informatică. Cu o experiență de peste 45 de ani în educație, domnul Huțanu este absolvent al Facultății de Matematică-Informatică a Universității ”A.I. Cuza” Iași. Fiind preocupat de domeniul științelor exacte, filosofie și teologie, Gheorghe a avut rezultate excepționale cu elevii săi la olimpiadele naționale și dorește să împărtășească din experiența sa în management educațional.
Răzvan Forțu
Răzvan Forțu
Filolog. Absolvent al Universității București – Facultatea de Filosofie și al Facultății de Filologie. Răzvan lucrează în domeniul asigurărilor, fiind vorbitor fluent de limba germană. A beneficiat de mai multe stagii educaționale în Europa în perioada studiilor, acest lucru conturându-i o viziune europeană asupra României și a județului Galați.
Marian Răileanu-Cristea
Marian Răileanu-Cristea
Antreprenor. Marian deține o companie în domeniul pardoselilor, având o vastă experiență în acest domeniu, inclusiv în industria megaiahturilor. A lucrat 5 ani în afara țării, dar a decis să se întoarcă acasă pentru a aduce aici din experiența acumulată și a fi mai aproape de familie.
Liviu Iulian Cocei
Liviu Iulian Cocei
Profesor de filosofie. Liviu a absolvit Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie din cadrul Universității „Dunărea de Jos”, fiind preocupat de domeniul consilierii filosofice. Consilier editorial la revista Anthropos, Liviu are un doctorat pe tema ironiei filosofice.
Isabela Oancea
Isabela Oancea
Actor și regizor. Manager al trupei private „Teatrul din buzunar”, Isabela a lucrat timp de 30 de ani la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galați. În 2010, a fondat Teatrul Muzical „Șapte”, fiind pionier al teatrului privat din orașul nostru.
Horia Petrică Suceveanu
Horia Petrică Suceveanu
Căpitan fluvial. Având experiență de peste 38 de ani în navigație, Horia este profund atașat de Dunăre și de sinergia dintre mediul natural al fluviului și  cel urban. Horia este, în prezent, masterand în arte plastice la Universitatea „Dunărea de Jos”.
Dănuț Capră
Dănuț Capră
Subinginer. Absolvent al Facultății de Industrii Alimentare, Acvacultură și Pescuit, Colegiul Universitar tehnic- specializarea Tehnologia produselor alimentare. Dănuț este evaluator de risc și audit în domeniul sănătății și securității în muncă.
Simona Ionașcu
Simona Ionașcu
Asistent medical. Având la bază studii de contabilitate, Simona a decis să facă o reconversie profesională în domeniul medical pentru a pleca din țară, dar familia și speranța că și în România se poate construi durabil au determinat-o să rămână aici și să contribuie la o viață mai bună a cetății.
Bogdan Mihai
Bogdan Mihai
Avocat. Absolvent al Universității Danubius Galați – Facultatea de Drept. Membru al Baroului Tulcea. Din 2009, și-a deschis propriul cabinet de avocatură la Galați. Bogdan are o experiență de peste 20 de ani ca învățător, fiind și absolvent al Liceului Pedagogic „Costache Negri”.
Alexandru Remus Constantin
Alexandru Remus Constantin
Economist. Absolvent al Universității „Dunărea de Jos”, Facultatea de Știinte Economice și Administrative Galați, licențiat în Managementul Firmei. Alexandru este implicat în acțiuni caritabile din 2002, alături de Asociația Masa Rotundă Română. Este administrator al unei agenții imobiliare.
Laura-Cristina Răuță
Laura-Cristina Răuță
Asistent social. Absolventă a Facultății de Psihologie, științele educației și asistență socială a Universității „Petre Andrei” din Iași și a unui master în teoria și practica soluționării conflictelor la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie a Universității „Dunărea de Jos” Galați. Laura este o persoană empatică, altruistă, aplecată către nevoile cetățenilor, care dorește să se implice în comunitate pentru a pune în practică toate cunoștințele dobândite.
Alexandra Mariana Leopa
Alexandra Mariana Leopa
Librar. Absolventă a Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați – specializarea sociologie. Alexandra și-a transformat pasiunea pentru cărți în ocupație zilnică. Animalele sunt cealaltă preocupare a Alexandrei, fiind voluntar în acest domeniu.
Constantin Heinrich Weber
Constantin Heinrich Weber
Planificator teritorial. Absolvent al Facultății de Geografie, Universitatea București. Lucrează ca topograf și înțelege importanța unui proiect solid de cadastrare a proprietăților din Galați.S-a alăturat echipei pentru că a bătut județul Galați în lung și în lat și știe care sunt nevoile din comunitate.
Nicoleta Roxana Popica
Nicoleta Roxana Popica
Manager. Absolventă a Universității „Spiru Haret” – Facultatea de  Management. Roxana este manager a două companii private, fiind, în același timp, pasionată de psihologie.
Gabriel Costache
Gabriel Costache
Artist, Designer. Absolvent al Universității Naționale de Arte "George Enescu" din Iași, Facultatea de Arte plastice, Decorative și Design. De peste cincisprezece ani, Gabriel lucrează ca designer în domeniul e-learning.
Elena Ioniță
Elena Ioniță
Educator. Absolventă a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Litere – specializarea pedagogie. Elena și-a urmat visul de a ajunge educator, fiind o persoană empatică și cu abilități excelente de comunicare.
Aura Amariei
Aura Amariei
Administrator patrimoniu. Absolventă a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați, Aura este o persoană deschisă, care îndrăgește mult copiii. De aceea, în prezent lucrează ca administrator de patrimoniu la o grădiniță.
Alexandru-Dan Căpriță
Alexandru-Dan Căpriță
Programator software și arhitect în domeniul securității cibernetice la o companie IT multinațională. Absolvent al Universității Dunărea de Jos din Galați, Facultatea de Științe Economice și Administrative, specializarea Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (șef promoție) - master în Sisteme informatice economice. Fost cadru didactic (lector universitar) in cadrul aceleași facultăți (FSEA/FEAA).
Cristina Liliana Iordache
Cristina Liliana Iordache
Manager de proiect. Absolventă a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, cu o licență în Știința și ingineria materialelor și alta în Managementul firmei, Cristina a acumulat experiență multinațională ca manager de proiect și este pasionată de sprijinirea educației elevilor, fiind implicată activ în proiecte de voluntariat în acest domeniu.
Ioana Manole
Ioana Manole
Pensionar. Doamna Manole are experiență de muncă de peste 35 de ani în domeniul mecanicii, atât în București, cât și în Galați. A fost realizator de emisiuni radio, apreciind cultura de calitate și fiind atașată de istoria arhitecturală a orașului nostru.
Neculai Pârvu
Neculai Pârvu
Pensionar. Domnul Pârvu a lucrat toată viața în domeniul industrial – energetic (cazane și turbine cu abur) la Electrocentrale și în combinatul siderurgic Galați, provenind dintr-o familie persecutată politic de regimul comunist. În timpul liber, domnul Pârvu are o pasiune inedită: este unul dintre puținii oameni cu adevărat pricepuți în arta goblenului și a dăruit zilnic timp și meticulozitate acestui meșteșug.  
Gabriela Prodan
Gabriela Prodan
Economist. Absolventă a Universității „Dunărea de Jos” - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Gabriela este pasionată de călătorii, dezvoltare profesională și personală,  implicată în activități civice și de voluntariat. Consideră că potențialul turistic al Galațiului nu este suficient valorificat și își doresște să schimbe acest lucru.
Bogdan Georgescu
Bogdan Georgescu
Economist. Absolvent al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor - Universitatea București. Analist financiar la Liberty-Galați. Bogdan este basketbalist în timpul liber și s-a implicat în mișcarea #REZIST încă de la începuturi. Bogdan este unul dintre membrii fondatori ai PACT pentru Galați, Director al Departamentului de Marketing Politic. S-a hotărât să se implice politic în urma protestului de pe 10 august. Bogdan este absolvent de CNVA și a lucrat la companii multinaționale precum Hewlett Packard, Vodafone etc. https://bit.ly/linkedinbogdan

ABONARE LA SITE

Ne puteți ajuta să creștem eficiența campaniei!