Depășire navigare

Pagină web pentru adopția de câini comunitari

UPDATE: În ședința de Consiliu Local din 10 februarie 2022, consilierii locali PACT pentru Galați au susținut acest proiect sub forma unui amendament la bugetul Municipiului Galați pe 2022, dar majoritatea PSD l-a respins la vot. Va fi redepus cu modificări.

Am introdus în Consiliul Local propunerea de alocare a unei sume în cadrul Bugetului Local al Municipiului Galați, pentru crearea unei pagini web dedicate adopției câinilor fără stăpân din municipiul Galați.

Data inițierii

Am susținut proiectul sub formă de amendament depus la Registratura Generală a Municipiului Galați pe 8 februarie 2022, având numărul de înregistrare 26328.


Statusul proiectului

Amendamentul a fost supus la vot și respins de Primarul Pucheanu și de majoritatea PSD din Consiliul Local al Municipiului Galați.

Pașii următori: introducerea unui proiect de hotărâre de Consiliu Local de sine stătător, presiune publică, implementarea proiectului în anul 2024, după obținerea majorității în Consiliul Local al Municipiului Galați. 


Descrierea proiectului

Problema câinilor fără stăpân rămâne una de actualitate în municipiul Galați, adăpostul siuat în str. Zimbrului nr. 1, operat de Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân din Galați, fiind utilizat la maximum. Pentru a facilita adoptarea câinilor fără stăpân, degrevând astfel financiar Serviciul Public Ecosal de cheltuielile cu întreținerea acestora, propunem crearea unei pagini web prin intermediul cărora potențialii adoptatori să aibă acces la informații cu privire la animalele găzduite în adăpost și la procedurile legale de adoptare. 


Textul integral al amendamentului poate fi consultat aici.

Continuare

Restul articolului